Un detingut a Barcelona com a presumpte autor de la mort d’un home a Ciutat Vella

Moment en què els agents dels Mossos d'Esquadra condueixen el detingut a la comisaria de Les Corts.

Els Mossos d’Esquadra va detenir aquest dijous a última hora un home de 57 anys com a presumpte autor d’una agressió mortal amb arma blanca a un altre home al barri del Raval, al districte de Ciutat Vella. Segons fonts policials, els fets es van produir poc abans de les onze de la nit quan els agents van tenir coneixement que la víctima estava ferida de gravetat. L’home va ser traslladat a un hospital, on finalment va morir. El presumpte autor dels fets, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, va ser detingut poc després de l’agressió i passarà a disposició judicial properament. Mentrestant, la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a l’Àrea d’Investigació de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació.

Port de Tarragona