L’Audiència ordena alliberar el jove que va apunyalar un vigilant de seguretat a l’estació de Sant Vicenç de Calders

L'Audiència Provincial ha posat fi a la mesura preventiva que retenia l'agressor a la presó

L’Audiència Provincial de Tarragona ha ordenat que es deixi en llibertat el jove que va apunyalar un vigilant de seguretat a l’estació de trens de Sant Vicenç de Calders a principis de novembre. L’alt tribunal no creu que hi hagi risc de reiteració ni de fuga per part del detingut, Edgar C.S. Cada dilluns el noi haurà de personar-se al Jutjat, haurà d’entregar el passaport i se li prohibeix abandonar el país. La mesura ha causat un gran impacte en la víctima, que tem represàlies per part de l’ara alliberat.

El 3 de novembre, els vigilants de seguretat de l’estació van intentar identificar uns joves. Un d’ells va apunyalar un dels vigilants, que va salvar molt probablement la vida gràcies al fet que portés el seu mòbil a la butxaca i que va frenar la penetració de l’arma blanca. Posteriorment es va localitzar al seu domicili de l’Hospitalet de Llobregat, on va ser detingut.

Port de Tarragona