Arresten a Figueres un presumpte islamista de Daesh buscat a Holanda

A l'operació han participat Guàrdia Civil, Policia Local i diverses policies europees

La Guàrdia Civil, amb la col·laboració d’agents de la Policia Local i en coordinació amb la policia holandesa ha detingut avui a Figueres a un ciutadà de nacionalitat marroquí al que perseguien les autoritats holandeses per la seva presumpta pertinença a Daesh.

L’arrest ha estat fruit d’un seguiment per part de forces de seguretat de diversos països que van detectar el moviment del detingut des de Turquia a Espanya. Les diferents policies treballaven sota la hipòtesi que els seus desplaçaments estaven relacionats amb la preparació d’un atemptat a Europa. La Guàrdia Civil ha informat en un comunicat que els investigadors intentaran determinar el grau de radicalització del detingut, la seva implicació amb Daesh i les seves intencions en arribar a Catalunya.

 

Port de Tarragona