Les excuses dels pares de la Nadia sobre les fotos de la nena no convencen al jutge

El magistrat obre una nova causa per exhibicionisme, provocació i explotació sexual

Imatge del pare de la Nadia a una entrevista televisiva prèvia a la seva detenció.

Els pares de la Nadia no han convençut el jutge de la Seu que instrueix el cas, ja que ha decidit obrir una nova causa i investigar als pares de la nena pels delictes d’exhibicionisme, provocació i explotació sexual. Les declaracions de Fernando Blanco i Marga Garau, que asseguren que les fotos de la nena trobades són les normals que es poden prendre en família, no han fet canviar de parer al magistrat, que mantenen totes les mesures contra els pares, entre d’altres, la retirada de la custòdia de la nena. No se sap si és una estratègia de defensa, però es posa en dubte si ha de ser el mateix jutjat de la Seu d’Urgell el que instrueixi aquesta nova causa, ja que les fotografies que han aixecat les sospites judicials es van prendre a Mallorca el 2008.

 

 

Port de Tarragona