Diumenge negre a les carreteres catalanes, amb quatre morts en tres accidents

Quatre homes moren en tres accidents de trànsit a Hostalric, Artesa de Segre i Capmany

Fotografia de @antiradarscatala del lloc on es va produir l'accident d'Hostalric

La negra estadística de sinistralitat de Trànsit al país continua pujant després d’anys de baixada. El matí d’aquest diumenge, 15 de gener, ha estat negre a les carreteres catalanes, ja que en un interval de poques hores s’han produït tres víctimes mortals. El primer a Hostalric, a La Selva, i el segon a Artesa de Segre. Dos joves, de 19 i 26 anys han resultat mort al xocar el seu vehicle amb un camió aquesta matinada al terme d’Hostalric, a La Selva. Es desconeix el motiu de la col·lisió, que ha estat frontal i que s’ha produït a les 7,35 del matí al quilòmetre 69 de la C-35. Al lloc dels fets s’han traslladat tres unitats del Servei d’Emergència Mèdiques que res han pogut fer per salvar la vida dels dos ocupants del turisme. Sis patrulles de Mossos i tres unitats de Bombers també han participat en les labors d’emergència. A l’accident d’Artesa ha perdut la vida un veí de Vilanova de Meià de 60 anys que ha sortit de la via, la L-512, per motius que es desconeixen. Mossos, bombers i SEM també han participat en les tasques d’aquesta altra emergència. Pocs minuts després de dos quarts de sis de la tarda, es registrava un tercer accident mortal, al terme de Capmany, a l’Alt Empordà, en el que han estat implicats tres vehicles. Un dels conductors ha perdut la vida en el xoc, que s’ha produit al quilòmetre 769 de la N-II en sentit França.

Port de Tarragona