Un home mor i tres resulten ferits a incendis a domicilis de La Selva del Camp i Cabrera

No es tem per la vida de cap dels que van resultar intoxicats pel fum

Un veí de La Selva del Camp de 49 anys va perdre la vida aquesta nit al seu domicili del Raval de Sant Pau d’aquesta localitat del Baix Camp. El fet s’ha iniciat a la 1,32 h. al menjador de l’habitatge, on també hi era en aquell moment un altre home, de 64 anys, que ha pogut fugir a temps. Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat han participat en l’extinció de l’incendi, amb l’ajuda dels Mossos d’Esquadra. Tres hores abans, a les 22 h un altre incendi, ocorregut a l’Avinguda Onze de Setembre de Cabrera de Mar s’ha saldat amb un balanç més lleu: un matrimoni, de 44 i 41 anys, han estat atesos a l’Hospital de Mataró per intoxicació de fum. L’incendi va cremar la cuina, el menjador i el rebedor del pis. En l’extinció van participar set unitats de Bombers i una ambulància del SEM.

Port de Tarragona