Dues dones mortes en dos dies agreugen un gener negre a les carreteres catalanes

Imatge d'arxiu d'un accident amb sortida de la via. Foto: AP

Sis morts en una setmana. Aquest és el trist titular que ens donen set dies d’incessants notícies negatives a les carreteres catalanes. La mort d’una conductora avui a Llers és la sisena víctima mortal del trànsit. El sinistre s’ha produït minuts abans de dos quarts de déu del matí al quilòmetre 2 de la carretera que va de Llers a Terrades (GI-510), a l’Alt Empordà. Al succés només hi ha hagut un vehicle implicat, una furgoneta que ha sortit de la carretera i ha bolcat posteriorment. La víctima, que conduïa el vehicle, d’una dona d’uns quaranta anys ha perdut la vida. Mossos, Bombers i SEM es van desplaçar al lloc per realitzar les tasques d’emergències. La via no va quedar afectada per l’accident, que és investigat per la policia catalana. Ahir, divendres es registrava la cinquena víctima, també una dona i es dóna la circumstància que també va estar implicada una furgoneta a l’accident. La dona, que conduïa un turisme, va xocar frontalment amb el vehicle de càrrega a Ullastret (Baix Empordà). El conductor de la furgoneta va resultar ferit lleu. El fet va obligar a tallar la GI-644 en tots dos sentits de la marxa, a partir de les 17.15 hores.

Diumenge es van registrar quatre morts a Hostalric (2), Artesa de Segre i Campmany. http://catalunya.actualitatpenal.cat/?p=300

 

Port de Tarragona