Ingressen a presó l’últim detingut pel crim de Platja d’Aro, identificat per l’ADN d’una burilla

Les restes biològiques van ser trobades a l'interior d'un cotxe robat on hi havia joies de la casa de la víctima.

Ahmed Kurti, un albanokosovar detingut a Alemanya per l’assassinat de l’empresari gironí Jordi Comas, ha ingressat a presó després de declarar davant del jutjat de Sant Feliu de Guíxols que instrueix el cas. Kurti va ser identificat gràcies a l’ADN extret d’una burilla que es va trobar dins un vehicle robat. L’empresari, president de la patronal Foeg va ser assassinat el 28 de novembre del 2012 al domicili de la víctima, a Platja d’Aro i ha estat extradit avui, divendres. Kurti està acusat de formar part d’una banda d’albanokosovars especialitzats en robatoris a habitatges. Ell és l’últim dels detinguts que per al moment s’han arrestat per la seva presumpta relació amb l’assassinat del president de la patronal Gironina. Els investigadors sospiten que van ser 13 persones les que van estar relacionades amb aquest crim, alguns només com encobridors del fet delictiu, que formaven part d’una insòlita associació entre grups albanokosovars i marroquins.
Port de Tarragona