Un caçador mata a trets dos agents rurals quan li demanaven la llicència a un vedat del Segrià

L'arma amb la que va disparar constava com a venuda a un altre caçador

Es va entregar ell mateix aquest matí de dissabte. Un veí de la comarca del Vallès, que caçava al municipi d’Aspa, a la comarca del Segrià, ha trucat al 112 per dir que havia disparat a dues persones mentre caçava a dos quarts de dotze d’avui, dissabte, a un vedat. L’autor del presumpte homicidi els hauria disparat per motius que es desconeixen quan es va creuar amb els agents, que inspeccionaven la zona del sud del terme municipal, a prop de la carretera de Cogul. L’autor del doble homicidi ha estat, lògicament, detingut pels Mossos que investiguen les circumstàncies que han envoltat aquest estrany crim. El conseller Jané va confirmar hores després del fet que es tractava d’un doble homicidi. L’home va disparar quan els agents li van demanar la llicència, que ja havia caducat. El president de la Generalitat ha mostrat el seu condol per la mort dels agents mitjançant un tuit: «Colpit per la mort de dos agents rurals a Lleida. Tot el meu suport a les famílies en aquestes hores dramàtiques i als agents rurals».

Port de Tarragona