Detenen un camioner portuguès per matar un home a una baralla a un polígon de Barberà

Carrer del polígon Can Salvatella, freqüentat diàriament per centenars de camions.

Un camioner de nacionalitat portuguesa, de 39 anys, ha estat detingut per agents dels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor de la mort d’un home hores després que resultés ferit a una baralla que es va registrar la nit de diumenge. Segons informà el cos policial, a les nou de la nit van ser avisats que es produïa un enfrontament violent entre diverses persones a l’aparcament d’una empresa del polígon industrial Can Salvatella, al municipi de Barberà del Vallès. En arribar al lloc es van trobar un ferit de gravetat, que va ser traslladar a un centre sanitari, on va morir hores després.

Els fets van passar ahir diumenge al voltant de les 21 hores quan es va tenir coneixement que al pàrquing d’una empresa del citat municipi s’hauria produït una baralla entre diverses persones que es trobaven al lloc. En arribar els agents van trobar una persona ferida de gravetat que va ser traslladada a un centre hospitalari on ha mort aquest mateix matí. La policia investiga l’origen i els participants en la baralla mortal.

 

 

Port de Tarragona