Troben mort a la seva cel.la l’empresonat per l’assassinat d’una psicòloga a Tarragona

Un altre reclús va donar l'avís al metge de la presó de Mas Enric, a El Catllar

Imatge d'Aitor Rivas penjada a les xarxes socials.

Aitor Rivas, el presumpte autor de la mort d’una psicòloga a l’abril del 2016, ha estat trobat sense vida a la seva cel·la de la presó de Mas Enric, a Tarragona. Justícia ha confirmat el decés, que aparentment ha estat causat per una sobredosi de droga, tot i que s’investigaran les causes del succés, que estaran centrades en els resultats de l’autòpsia i en saber qui li havia facilitat la substància estupefaent. El jutge de guàrdia va aixecar el cadàver al mòdul 2 de la presó, ubicada al municipi d’El Catllar.

Rivas feia vuit mesos que va ingressar a la presó per la mort de Blanca Tàrrega, que va morir davant la porta del seu domicili de Tarragona, ubicat al carrer Fra Antoni Cardona i Grau. Se l’acusava d’haver seguit la dona, que sortia d’un banc i escanyar-la al replà del pis on vivia. El finat tenia amplis antecedents penals i va ser condemnat als anys 90 per diversos delictes, entre d’altres la violació. La inspecció tècnic-ocular ha descartat de moment que es tractés d’un suïcidi o una mort violenta.

 

Port de Tarragona