Uns desconeguts entren de matinada a l’edifici de la Conselleria de Justícia

Els Mossos faran una profunda inspecció de les dependències per trobar possibles micròfons ocults, ja que no s'ha trobat a faltar res

Exterior del Departament, ubicat al Casal de Sant Jordi, al carrer de Pau Claris de Barcelona.

El servei de seguretat d’un edifici veí ha alertat aquesta passada matinada de la presència de persones saltant per les terrasses del Departament de Justícia de la Generalitat, ubicat al carrer de Pau Claris de Barcelona. Els homes van entrar per una finestra de la setena planta, on està ubicat el despatx del conseller Carles Mundó. Tot i que s’ha trobat alguna porta forçada, concretament la de la secretaria del conseller, no hi ha indicis en un primer moment que els delinqüents s’hagin emportat cap document ni objecte. Tot i això, serà necessari fer demà dilluns un profund inventari. Els agents de la Policia Científica dels Mossos ja disposen d’elements per analitzar i conèixer així la identitat dels intrusos i dilluns faran un profund escorcoll de les dependències per trobar micròfons ocults, en cas que hagi estat aquesta la intenció dels delinqüents, que han accedit des del carrer de Casp.

Port de Tarragona