Ingressa a presó per un robatori amb estrebada al carrer Adrià de Tarragona

El titular del jutjat d’instrucció 2 de Tarragona ha ordenat l’ingrés a presó d’un home, de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència comés pel procediment de l’estrebada. Els Mossos d’Esquadra el van detenir dissabte al carrer Adrià de Tarragona després que abordés una dona per darrere quan caminava per la via pública. El delinqüent va sostreure-li la bossa de mà i va fugir. Un testimoni va alertar els Mossos tant del fet com del que va veure minuts després, ja que el lladre es trobava regirant la bossa de mà al Passeig de les Palmeres de Tarragona. El detingut no té domicili conegut i és de nacionalitat espanyola. En arribar les patrulles dels Mossos, l’home encara hi era assegut al banc i com que coincidia amb la descripció del testimoni, es va identificar i detenir. En regirar la zona es va trobar un telèfon mòbil d’alta gamma propietat de la víctima i minuts després es va trobar la bossa a un descampat proper.

Port de Tarragona