Detingut després de ser aturat per segon dia per circular ebri i sense permís al Tarragonès

Va ser sancionat per circular també amb una tassa d'alcohol de 0,63 mg/l

Agents de Trànsit dels Mossos van posar a disposició judicial a un home de 49 anys, veí del Vendrell, com un presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Els fets van succeir durant el matí del passat diumenge quan una patrulla va detectar un vehicle al conductor del qual l’havien denunciat penalment la nit anterior, a la carretera T-11 a l’altura de la Canonja (Tarragonès), per circular sense permís. A més, en aquella ocasió també se’l va denunciar administrativament per donar 0,63 mg/l en la prova d’alcoholèmia. Immediatament els mossos van aturar-lo a la carretera TV-3145, al seu pas pel terme municipal de Tarragona (Tarragonès), on van immobilitzar el vehicle i detenir el conductor per circular amb el permís de conduir suspès judicialment.
El detingut va passar el 23 de gener a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció núm.2 de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs, segons van informar fonts del cos policial.

Port de Tarragona