La Policia Nacional desarticula una banda dedicada al tràfic internacional d’armes a Barcelona

A l'operació policial va participar el grup del GOES que va comptar amb la col·laboració de la DEA nord-americana.

Agents del Cuerpo Nacional de Policia han detingut a sis persones a la província de Barcelona han confiscat d’un arsenal d’armes de guerra que eren venudes a grups criminals, segons ha informat el cos policial. Les armes requisades han estat un fusell d’assalt tipus AK, dos subfusells metralladors, quatre rifles, dues escopetes, tres pistoles i un revòlver, així com munició, armilles antibales i armes blanques. A l’organització delictiva hi actuaven espanyols i marroquins que tenien com a centres operatius domicilis de Barcelona, Mataró i Castelldefels. A més de l’armament, també ha comissat un quilogram de droga. Les investigacions es van iniciar el 2016 quan es va detectar un grup liderat per un súbdit marroquí que va aixecar sospites als policies.

Port de Tarragona