Un conductor ebri, detingut després de bolcar amb el seu cotxe a l’A-7 a Mont-roig

El conductor, que va resultat il·lès, va donar 0,73 mg/l a la prova d'alcoholèmia

Un conductor portuguès de 50 anys ha estat detingut aquesta nit després de patir un accident de trànsit a l’A-7, dins el terme municipal de Mont-Roig del Camp (Baix Camp). Immediatament diverses dotacions policials es van adreçar al lloc del sinistre i van comprovar que el vehicle havia bolcat a la mitjana de la via i que el conductor, únic ocupant del turisme, havia resultat il·lès.

Tot seguit, els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques. En sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,73 mg/l. Per aquest motiu, se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. El detingut passarà durant les pròximes hores a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Port de Tarragona