Apareix sense vida la dona arrossegada per les pluges a Masarac

Bombers, Mossos i ADFs continuen la recerca del seu marit, també desaparegut la nit de divendres

Efectius dels Bombers han trobat el cos de la dona que divendres passat va desaparèixer, junt amb el seu marit, a l’Alt Empordà. El cotxe en què anaven tots dos l’han trobat aquest matí a la riera d’Anyet, a uns 500 metres d’un pas inundable d’una carretera local de Masarac. El cadàver s’ha trobat a una distància d’un quilòmetre del pas inundable que presumptament van creuar amb el tot-terreny trobat aquest matí. Bombers, Mossos i ADF locals continuen buscant el cos de l’home, de 60 anys. El matrimoni vivia a Figueres i anaven a sopar amb un familiar, que és qui va donar la veu d’alarma. En les tasques participen, a més dels equips subaquàtics de Mossos i Bombers, un helicòpter d’aquest cos.

Port de Tarragona