Detingut per fugir amb un cotxe que provava a un concessionari de Figueres

Circulava sense carnet amb un vehicle que havia sostret a França

Va entrar a un concessionari de cotxes usats de Figueres i va demanar provar un vehicle. Quan el venedor anava a pujar al seient del costat del conductor, el fals client va accelerar i es va emportar el turisme. Les imatges del sistema de videovigilància van permetre els Mossos identificar l’enginyós comprador/lladre, així que l’endemà els agents anaven al seu domicili de Roses, a l’Alt Empordà, per detenir-lo quan van tenir coneixement que l’acabaven de detenir a la població on vivia per conduir un vehicle sostret a França. A més, també l’havien denunciat penalment per conduir amb el permís suspès judicialment. Finalment, el mateix dia es va recuperar el vehicle sostret just al costat del domicili del detingut. El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el 27 de gener a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Port de Tarragona