Un matrimoni de Figueres desapareix i troben el seu tot terreny a una riera de Masarac

Van sortir divendres cap a Vilabertran per sopar amb uns familiars, que van donar l'avís a emergències

arxiu

Efectius de la unitat subaquàtica dels Bombers busquen a les aigües de la riera d’Anyet, al seu pas per Masarac, dues persones d’uns 60 anys, que van desaparèixer la nit de divendres quan es dirigien a sopar al poble de Vilabertran. Un familiar, que va quedar amb ells, en veure que no arribaven va alertar al telèfon d’emergències. Diumenge al matí s’ha trobat el seu tot-terreny embarrancat a la riera. Un helicòpter de bombers i efectius de Mossos d’Esquadra també hi treballen. La zona on s’ha trobat el cotxe va ser escenari d’importants precipitacions aquella nit, i al llarg de tota la setmana, el que va fer que els cabals de les rieres augmentés espectacularment.

 

 

Port de Tarragona