L’incendi a una cerveseria del Port Olímpic obliga a desallotjar el gratacel Torre Mapfre

El foc no ha amenaçat directament l'edifici, però s'evitava que el fum afectés els empleats de les oficines i dependències.

Les oficines i dependències de la Torre Mapfre, ubicada al Port Olímpic de Barcelona, ha estat desallotjat com a mesura de precaució després que s’iniciés un incendi a una cerveseria ubicada al número 16 del carrer de Marina de Barcelona. Els responsables de seguretat del gratacel han considerat, tot i que no hi havia un perill de què les flames afectessin les dependències, sí que el fum podia haver causat molèsties i intoxicacions. El foc s’ha iniciat a dos quarts de deu del matí a un dels extractors del local. Mitja hora després de començar, l’incendi ha estat sufocat per cinc unitats dels Bombers i els que ocupaven les oficines han pogut tornar als seus llocs de treball.

 

 

Port de Tarragona