El xoc entre dos camions i sis cotxes a Molins es salda amb un mort i cinc ferits

L'accident ha provocat retencions de quasi deu quilòmetres a la B-23 en sentit Martorell i cinc més a l'A-2

Els Bombers de Sant Vicenç dels Horts ajudant a les tasques d'excarceració. FOTO: BOMBERS S. VICENÇ

Una col·lisió múltiple entre dos camions i sis cotxes a la B-23, dins el terme de Molins de Rei, s’ha saldat amb un mort i cinc ferits, dos d’ells traslladats a un centre hospitalari. L’accident s’ha originat pocs minuts abans de les sis de la tarda i ha deixat tallada la via, ja que els vehicles afectats han ocupat dos dels tres carrils de la carretera. Al lloc del succés han acudit cinc unitats de Bombers, a més de tres unitats del SEM i diverses dels Mossos d’Esquadra. Efectius dels parcs de Bombers propers, com el de Sant Vicenç dels Horts, han ajudat a les tasques d’excarceració. El fet que s’hagués de retirar de la carretera fins a vuit vehicles -dos eren camions- ha provocat que el pas de vehicles quedés molt reduït i, com a conseqüència s’han registrat deu quilòmetres de retencions a la B-23, però també ha quedat afectada l’autovia A-2, on s’han produït cues de fins a cinc quilòmetres. Dos dels ferits han estat donats d’alta al lloc de l’accident i altres tres han estat traslladats a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan d’Espí.

Port de Tarragona