Fuig d’un control, intenta atropellar un mosso, condueix ebri, xoca contra una patrulla… i queda en llibertat

Segons la policia va circular de manera temerària per la N-II i l’AP-7 posant en greu risc a la resta d’usuaris de la via

Danys causats a un cotxe patrulla dels Mossos en un altre cas similar ocorregut a Figueres.

Els Mossos d’Esquadra van posar a disposició judicial a un súbdit francès de 27 anys al que van detenir per conduir temeràriament per la N-II i la AP-7 sota els efectes de l’alcohol. L’home és el presumpte autor dels delictes de desobediència greu als agents de l’autoritat, danys, resistència a agents de l’autoritat i en dues ocasions contra la seguretat viària. Segons informa el cos policial a mitjanit d’ahir vàries patrulles feien un control d’alcoholèmia a La Jonquera, quan el vehicle que conduïa el detingut va fugir accelerant sobtadament. Després d’estar a punt d’atropellar a un dels mossos, va circular a gran velocitat, passant semàfors en vermell i envaint el carril en sentit contrari. A l’autopista AP-7 va entrar a l’àrea de servei Porta de Barcelona i va conduir temeràriament per l’aparcament intentant desfer-se de les patrulles que el perseguien. Una patrulla li va barrar el pas a la sortida del pàrquing i el vehicle de l’infractor va xocar contra el cotxe policial, moment en què es va detenir. Al cotxe hi viatjaven dos homes. El conductor va donar un resultat positiu (0,52 mg/l). Va ser posat a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

 

Port de Tarragona