Denúncien penalment un conductor que circulava a 215 km/h per l’AP-2 al Pla de Santa Maria

Un altre vehicle que el seguia circulava a 210 Km/h. En el dispositiu es van detectar 37 vehicles per excés de velocitat.

Agents de Trànsit dels Mossos de Tarragona han actuat contra els conductors de dos vehicles que circulaven a més de 210 km/h per l’autopista AP-2 al seu pas pel municipi del Pla de Santa Maria. El primer dels cotxes circulava a una velocitat de 215 km/h i anava conduït per un veí de Pamplona, al que es va acusar d’un delicte contra la seguretat viària, que estableix en aquesta velocitat el límit per actuar penalment. El segon conductor, que «només» anava a 210 km/h, va ser sancionat administrativament i va perdre 6 punts del carnet de conduir. En aquest control es van denunciar 37 vehicles més per excés de velocitat, tot i que no arribaven als límits dels mencionats anteriorment, segons va informar fonts del cos policial de Tarragona.

Port de Tarragona