Dues persones resulten ferides en caure un arbre a Salou

Altres tres persones han patit ferides en caure un fanal a Les Gabarres i una porta metal·lica a una empresa del polígon Riu-clar.

FOTO: MES TARRAGONA

Dos veïns de Terrassa han resultat ferits aquesta tarda a conseqüència de la caiguda d’un arbre al passeig 30 d’octubre de Salou, a poca distància de l’ajuntament de la localitat de la Costa Daurada. Els ferits són un matrimoni. L’home, de 60 anys, es troba en estat molt crític i la seva dona en estat greu. Ambdós han estat atesos per unitats del SEM i posteriorment traslladats a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. Al lloc dels fets han acudit unitats de Bombers, Mossos i Policia Local de Salou, que té la seva seu a poca distància d’on han ocorregut els fets. Aquest és un dels fets que han alertat als bombers, que han rebut més de 100 avisos a la província de Tarragona com a conseqüència del fort vent que escombra Catalunya. Hores després també s’ha registrat la caiguda d’una torre de senyalització a la rotonda del centre comercial Les Gavarres, a Tarragona. La torre metàl·lica ha caigut sobre un vehicle, on s’han registrat dos ferits lleus. D’altra banda, a una empresa del polígon Riu-Clar de Tarragona s’ha produït un accident provocat pel vent. Una porta metàl·lica ha caigut sobre un treballador, que ha estat traslladat a Joan XXIII.
(fotografia gentilesa de DIARI MES TARRAGONA)

Port de Tarragona