Un domicili de Calafell era una de les seus d’una organització internacional de tràfic de Cocaïna

En l'operació CELTA es van detenir vuit persones i es va intervenit mitja tona de cocaïna a diferents punts d'Europa

Agents de Delinqüència Organitzada i Antidroga de la Guàrdia Civil van registrar un domicili de Calafell dins d’una operació internacional contra una xarxa de tràfic de cocaïna que actuava amb ramificacions a Holanda, Romania, França i Sudamèrica que va acabar amb la detenció de mitja tona d’aquesta droga en diferents punts d’Europa. L’operació, denominada CELTA, va començar a Pontevedra i Alacant, i també va tenir la participació de la policia romanesa i, a més de la localitat del Baix Penedès, es va desenvolupar a Sant Pere de Ribes, Sitges, Barcelona, Granada, Cadis, València, Madrid, Lió, i en ports de Romania i d’Holanda. L’actuació de les diferents forces de seguretat va permetre la detenció dels vuit integrants de la banda, de nacionalitats espanyola, francesa, argentina i colombiana.

Port de Tarragona