Un caporal dels Mossos de Tarragona, apartat del servei per agredir una detinguda

Altres dos agents han estat expedientats per no actuar tot i presenciar presumptament l'agressió que va quedar gravada per les càmeres

Un caporal del cos dels Mossos d’Esquadra ha estat apartat del servei, se li ha retirat l’arma reglamentària i la credencial policial a conseqüència d’una agressió que hauria patit un detingut a la comissaria de Tarragona. Al lloc on es produïa l’agressió hi havia dos agents, que continuen en servei però que han estat objecte de l’apertura d’un expedient. A ells se’ls ha denunciat per un presumpte delicte d’omissió del deure de perseguir delictes. Tant la Direcció General de la Policia (concretament la Divisió d’Afers Interns) com el jutjat de guàrdia la ciutat investigaran les circumstàncies de l’agressió ocorreguda el passat diumenge.

La Direcció General de la Policia ha obert diligències policials i ha posat en coneixement dels Jutjats de Tarragona uns fets ocorreguts la matinada de diumenge 5 de febrer en relació amb una agressió que hauria patit una persona detinguda per part d’un mosso a l’Àrea de Custòdia i Detenció de la comissaria de Tarragona. El mateix diumenge al matí, després que els comandaments de la Regió Policial Camp de Tarragona (RPCT) tinguessin coneixement d’aquests fets, la Divisió d’Afers Interns va obrir una investigació i va informar el jutjat que instruirà el cas, segons fonts de la conselleria d’Interior. Altres fonts afirmen que la persona agredida és una dona de 45 anys, que havia estat detinguda que podria haver-se trobat en un estat molt alterat per consum de substàncies estupefaents i que hauria agredit al caporal, que en un acte reflex la va colpejar, quedant gravat a les càmeres de seguretat aquest cop a la cara de la detinguda.

Port de Tarragona