Un manter fereix un vigilant de seguretat a l’estació de Tarragona

Un altre agent va patir lesions lleus en intentar evitar l'agressió al seu company

Un jove, amb aparença de manter, va agredir ahir a dos vigilants de seguretat de l’estació de trens de Tarragona. L’agressor va ser interpel·lat pels agents en veure que pujava a un comboi que sortia en direcció a Barcelona sense dur el corresponent bitllet. L’individu no era desconegut pels agredits, ja que l’havien obligat a baixar minuts abans a l’estació d’Altafulla també per no haver pagat el viatge. En ser frenat en les seves intencions de pujar al vagó i ser criticada la seva actitud, va reaccionar llençant el seu telèfon mòbil i va donar un cop de puny a un dels vigilants, mentre l’altre intentava evitar la continuïtat de l’agressió, moment en què també es va lesionar. Al lloc dels fets van acudir agents dels Mossos que van aixecar atestat en el qual van deixar constància que els efectes del cop, una ferida incisa-contusa a la cella del vigilant es va generar amb la tapa del mòbil, que s’havia trencat en xocar contra el terra. Aquesta és una més de les agressions que pateix aquest col·lectiu a Tarragona en pocs mesos.

Port de Tarragona