Condemnat per deixar el seu gos al cotxe sota el sol mentre anava a la platja a Tarragona

Haurà de pagar una multa de 720 euros com a autor d'un delicte lleu d'abandonament d'animals domèstics.

Carrer d'Antoni Company i Fernández de Córdoba, a Tarragona, proper a l'Arrabassada, on estava aparcat el vehicle amb el gos.

Àngel M.H., un veí de Lleida que gaudia de la platja a l’Arrabassada de Tarragona, ha estat condemnat a pagar 720 euros de multa com a autor d’un delicte d’abandonament d’animals domèstics. El condemnat va deixar el seu gos, d’una rasa de petites dimensions, a dins d’un tot-terreny que va estacionar al carrer d’Antoni Company i Fernández de Córdoba, propera a la platja. Tot i que les finestres tenien alguns centímetres d’obertura i el gos tenia un recipient amb aigua (que va bolcar), es trobava en un clar estat de fatiga a causa de la forta temperatura dins el vehicle. Els fets, que es van produir el 19 de juliol del 2015, es van descobrir gràcies al fet que una parella va detectar un cop al seu cotxe i van sospitar que havia estat causat pel tot terreny on hi havia el gos. L’actuació del propietari del gos, tant al lloc dels fets, com per la inassistència al judici, va ser «inadmissible», segons el jutge de Tarragona que va portar el cas.

 

Port de Tarragona