Dos detinguts per cinc robatoris a domicilis dels seus veïns al barri Fortuny de Reus

Els arrestats van furtar i utilitzar el vehicle del propietari d'un dels llocs on van robar i també van utilitzar targetes de crèdit.

Els robatoris es produien a plantes baixes de domicilis del barri.

Agents dels Mossos de la comissaria de Reus han posat a disposició judicial dos homes, de 45 i 50 anys, veïns de Reus, com a presumptes autors de cinc robatoris amb força a l’interior de domicili, un robatori i furt d’ús de vehicle i un delicte d’estafa bancària, segons han informat fons del cos policial. L’actuació que ha desembocat en els arrestos es va iniciar després de detectar el passat mes de desembre una sèrie de robatoris a diferents habitatges del barri Fortuny de la capital del Baix Camp. Els fets delictius tenien en comú l’actuació durant la nit a pisos que tenien fàcil accés des de finestres, especialment a plantes baixes. Els detinguts s’emportaven aparells electrònics, diners, joies, targetes bancàries i documents.
En un dels fets delictius, ocorregut a un habitatge del carrer de Navarra, els lladres es van emportar les claus d’un vehicle. Posteriorment, es van adonar que estava estacionat davant mateix del domicili i van aprofitar per sostreure’l. Els investigadors també van constatar que havien utilitzat les targetes bancàries sostretes en un dels robatoris per retirar diners en caixers automàtics.

Donat que els robatoris es produïen en una zona molt delimitada, els mossos van iniciar un dispositiu de recerca, sospitant que els autors viurien per la zona. A principis de febrer, els agents van aturar un vehicle sospitós, ocupat per dues persones, al mateix carrer Navarra. Els van identificar i van comprovar que duien joies i altres objectes de dubtosa procedència.

Posteriorment i gràcies a les gestions practicades pels investigadors, es va determinar que els objectes intervinguts constaven com a sostrets. A més, també van esbrinar que els autors dels robatoris serien un dels identificats en el vehicle i el seu company de pis. La investigació va concloure amb la localització i detenció dels dos lladres que, tal com havien previst els agents, vivien al mateix carrer de Navarra. Un dels detinguts va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a comissaria i l’altre va ser posat a disposició del Jutjat de Guàrdia de Reus, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona