Roba a un domicili d’Altafulla, s’emporta el vehicle del propietari, atropella dos menors, duplica matrícules… i queda en llibertat amb càrrecs

El detingut tenia antecedents policials i va fugir després de deixar ferits als dos menors a un àrea de la AP-7

Els dos menors van ser atropellats a un àrea de servei de l'autopista AP-7

Dos anys després d’iniciar-se una investigació policial per part dels agents de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos de Tarragona, s’ha aconseguit detenir a Salou al presumpte autor d’un bon grapat de delictes comessos arran d’un robatori silenciós que es va perpetrar a un domicili d’Altafulla a l’agost del 2014. El detingut va entrar en aquella ocasió a la casa, mentre tots el membres de la família, un matrimoni i els dos fills menors d’edat, dormien. Quan es van despertar al matí es van trobar l’interior de l’immoble regirat i es van adonar que havien desaparegut les claus i el cotxe, que estava aparcat al carrer just davant de la porta del domicili. El 6 d’agost de 2016 els investigadors van saber que un cotxe de la mateixa marca, model i color que el denunciat al robatori havia tingut un accident en una àrea de servei de l’AP-7. El vehicle va atropellar i ferir dues menors d’edat que estaven descansant al costat del cotxe estacionat amb el qual viatjaven. Diversos testimonis van informar als agents que el vehicle que s’havia donat a la fugida tenia matrícula alemanya.

Finalment el dia 13 de febrer d’enguany els agents van localitzar i detenir a Salou el conductor implicat en l’accident i van intervenir el vehicle que tenia la matrícula alemanya doblada d’un altre turisme amb característiques similars. Un cop a dependències policials els mossos van constatar que l’arrestat era l’autor material del robatori amb força al domicili d’Altafulla i que el vehicle implicat en el sinistre era el que havia sostret de l’habitatge. El detingut, un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i amb diversos antecedents policials per altres delictes va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona