Treball d’enginyeria a les llaunes de refresc per amagar droga a l’estació de Segur

Els Mossos d’Esquadra van fer un curiós descobriment als voltants l’estació de Segur de Calafell: un venedor de begudes el que realment entregava a canvi dels euros eren llaunes buides. I algú es preguntarà quin interès té un recipient buit. Aquí es trobava la sorpresa, ja que les llaunes estaven manipulades de tal manera que es podien desenroscar i a dins tenien un cilindre que permetia amagar droga, però també donar la sensació que contenia líquid. D’aquesta manera era difícil visualment detectar la venda de substàncies estupefaents. Però, clar, el venedor no podia ser imputat per tràfic de drogues, ja que només duia llaunes buides. Un servei policial «diferent», però també anecdòtic. Prova d’això és que els policies han volgut explicar com manipulaven les begudes a un vídeo que podeu veure a continuació:

Port de Tarragona