Un camioner mor aixafat per una placa de formigó a un polígon del Vendrell

Un camioner de Cerdanyola, de 53 anys, va morir ahir al Vendrell dins de la cabina del camió que conduïa en caure-li sobre una placa de formigó que ha aixafat la part frontal del vehicle. L’home era el primer dia que treballava com a repartidor del polígon comercial Les Mates de la capital del Baix Penedès. El fet ha passat a la sortida d’un aparcament, quan la part superior del vehicle ha topat amb una de les peces de formigó (de 8 metres de longitud pintada de colors) que formen part de la decoració exterior del centre. Curiosament, el vehicle sí que ha pogut entrar al mateix pàrquing sense topar amb la biga que també existeix sobre l’entrada a l’aparcament. La peça de formigó ha aixafat tota la cabina amb la víctima que ha quedat a l’interior. Tot i que els Bombers de la Generalitat, el SEM, agents de la Policia Local del Vendrell i unitats dels Mossos d’Esquadra han fet tot el possible per rescatar amb vida al camioner, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Port de Tarragona