Els bombers descobreixen una plantació de marihuana mentre extingien un incendi a Reus

Efectius dels Bombers de Reus es van trobar amb una sorpresa quan van acudir ahir a extingir un incendi que s’havia declarat a una nau del Camí de Valls. A l’interior de la nau hi van trobar dos centenars de torretes amb plantes de marihuana, que eren il·luminades amb llum que procedia d’un quadre manipulat, on s’havia iniciat el foc. Els bombers van avisar als Mossos d’Esquadra, que investiga per trobar els responsables d’aquesta plantació il·legal. Les dependències industrials, ubicades al número 1 del carrer de Sicília, estaven abandonades, i a l’exterior es podia llegir les inicials d’una associació cultural. El foc no ha afectat la totalitat de la marihuana trobada, que ha estat decomissada per la policia catalana.

 

 

Port de Tarragona