Dos joves, denunciats per enlluernar amb un punter làser el pilot de l’helicòpter dels Mossos

Dos joves han estat denunciats a Cabrils i Vilassar de Dalt per usar un punter làser i una potent llanterna per posar en risc el pilotatge d’un helicòpter dels Mossos d’Esquadra. Els brètols s’enfronten a multes que van des dels 30.000 euros als 600.000, segons informa el cos policial, que afirma que es tracta d’una infracció tipificada en la Llei Orgànica 4/2015 de protecció ciutadana. En aquesta normativa es considera molt greu projectar feixos de llum sobre pilots o conductors, podent provocar accidents. La tripulació policial de l’helicòpter van facilitar ràpidament la descripció dels joves a les unitats de Seguretat Ciutadana que es trobaven treballant a la zona i va anar dirigint els agents cap als joves que fugien del lloc.

Port de Tarragona