Detenen una parella que robava a apartaments turístics de Salou

Un home de 33 anys i una dona de 30 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Salou (Tarragonès), han estat detinguts per agents dels Mossos d’Esquadra de Regió Policial de Tarragona com a presumptes autors de robatoris amb força a l’interior de domicili. Segons fonts policials, s’ha pogut relacionar als detinguts amb vuit casos ocorreguts les últimes setmanes a un bloc d’apartaments del carrer Brussel·les de Salou, però es continuen les investigacions per determinar si s’han comès més delictes o hi ha més persones relacionades amb els delictes. Els detinguts forçaven les portes d’accés als habitatges i s’emportaven els aparells de televisió, com a mínim en tres casos. La primera detenció va ser a la capital de la Costa Daurada, però la dona va ser arrestada a Tarragona, com a col·laboradora dels fets. Els detinguts, que tenen antecedents policials, van quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d’esquadra amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.

Port de Tarragona