Alerta a l’AVE Barcelona-Girona per un passatger que amenaçava amb fer esclatar una bomba

L'individu, d'aspecte àrab, ha estat detingut en arribar a l'estació gironina per agents del grup ARRO dels Mossos

Un individu, d’aspecte àrab, ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra aquesta tarda a l’estació d’Alta Velocitat de Girona per haver cridat al comboi que portava amb si una bomba, segons ha avançat SER Girona. En rebre la trucada, la policia catalana ha enviat a les unitats de desactivació d’explosius TEDAX i agents de l’ARRO han arrestat a l’home en arribar el tren al seu destí. No obstant això, es tractava d’una falsa alarma. El detingut s’haurà d’enfrontar a una imputació per un delicte contra l’ordre públic. L’alarma anti-terrorista en què es troba el país arran dels últims esdeveniments en països europeus fa que aquest tipus d’actes, en ocasions simple gamberrades o confusions, com la que es va produir a Platja d’Aro, tinguin una major repercussió .

Port de Tarragona