Atenció a la Víctima dels Mossos a Tarragona i Terres de l’Ebre rebrà la distinció Maria Antònia Ferrer 2017 de la URV

L'entrega del guardó coincideix amb el Dia Internacional de la Dona i comptarà amb la participació de la fiscal especialitzada Teresa Peramato.

Els Grups Regionals d’Atenció a la Víctima dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial del Camp de Tarragona, i el de les Terres de l’Ebre seran guardonats per la Universitat Rovira i Virgili amb la distinció M. Antònia Ferrer i Bosch, en la seva edició 2017. L’acte d’entrega d’aquest reconeixement es celebrarà el proper 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona. En l’acte, Teresa Peramato, la fiscal adscrita a la fiscal de sala contra la violència sobre la dona de la Fiscalia General de l’Estat, pronuncia la conferència: «La protección de las víctimas de violencia de género, una responsabilidad compartida».

El I i el II Pla d’Igualtat de la URV reconeix els mèrits de la persona o entitat de la societat civil, departament o centre de l’àmbit de la universitat que s’hagi destacat per la defensa dels drets de les dones. Per tant, la vinculació entre el territori, la universitat i la defensa dels drets de les dones eren trets indissociables de la distinció que va ser batejada amb el nom de Maria Antònia Ferrer, acadèmica i científica catalana.

Port de Tarragona