Un incendi a Cambrils obliga a tallar durant cinc hores l’autopista AP-7

Altres dos focs s'han iniciat a l'Ametlla de Mar i Rasquera

Un incendi de vegetació iniciat a dos quarts tres de la tarda d’avui a Cambrils ha motivat que les autoritats de Trànsit tallessin els dos sentits de l’autopista AP-7 al seu pas per la població costanera durant cinc hores. Tot i que l’incendi no era perillós, ni extens, l’intens fum que sortia de la vegetació afectada, avivat pel fort vent, ha recomanat aquesta mesura. Les flames han arribat a afectar alguns pins de la mitjana de la via. El trànsit s’ha desviat cap a l’N-340 i l’autovia A-7. El foc s’ha iniciat a un lloc conegut com partida Villagrasa, a pocs metres de la via de peatge. Cap a les 18,45 h. s’ha pogut obrir al trànsit un dels sentits (el sud) i tres quarts d’hora després (19,30 h.) s’ha recuperat la circulació al sentit nord, Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat han participat en aquest incendi, que s’ha originat en unes restes de poda que s’acumulaven a la finca. Per tal d’acabar amb les flames, a banda de les unitats dels Bombers també ha estat necessària la utilització d’una retroexcavadora. Hores després de restablir-se el trànsit, encara quedaven al lloc dos camions que intentaven acabar definitivament amb el foc.

A banda d’aquest succés, els Bombers també han hagut de participar a altres incendis que s’han registrat a la Punta de l’Àliga, a l’Ametlla de Mar, on s’han cremat 3.500 metres quadrats de vegetació forestal i a Rasquera, on han cremat 2.500 metres quadrats de vegetació, segon informen Bombers de la Generalitat.

 

 

 

Port de Tarragona