Els clients d’un bar immobilitzen un home quan agredia la seva dona a Sant Salvador

La Guàrdia Urbana va localitzar i va detenir posteriorment. La dona va presentar denúncia contra el seu agressor.

Els clients d’un bar del barri de Sant Salvador de Tarragona van impedir que un home agredís la seva dona a l’establiment. L’home va poder ser localitzat posteriorment a què marxés del bar dins d’un cotxe ocupat per dos homes que esperaven que sortís. Els fets van passar la nit de diumenge quan l’individu, que es trobava en una situació molt violenta i agressiva, va començar a insultar la dona quan va entrar a l’establiment. Els testimonis d’aquest fet, veient que feia intent d’agredir-la, van intervenir i el van retenir, tot i que va poder fugir. La víctima va afirmar als agents de la Guàrdia Urbana que havia estat agredida en altres ocasions, però que no havia denunciat per por a les represàlies, però que havia rebut atenció mèdica a conseqüència de les egressions. Després de recollir la descripció de l’agressor, els agents el van localitzar i el van detenir acusat d’un presumpte delicte de violència de gènere. A continuació dels fets, la dona va presentar una denúncia contra l’agressor.

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dóna resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix suport per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.

Port de Tarragona