Els Bombers treballen quatre hores per salvar un cavall que ha caigut a un pou a Alfara

Un bomber veterinari s'ha desplaçat en helicòpter des de Matadepera per atendre l'animal

Efectius dels Bombers han rescatat un cavall que ha caigut a un pou de sis metres de profunditat a la localitat d’Alfara de Carles, al Baix Ebre. Es desconeixen els motius que han impulsat que l’animal es precipités a la cavitat, estreta, que precisament per això ha estat una labor tortuosa que ha durat quasi quatre hores. S’ha requerit la presència del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) i d’un bomber veterinari, que ha estat portat en helicòpter des de Matadepera. També ha estat necessària la utilització d’una retroexcavadora i arnesos. L’animal s’ha pogut treure del pou i s’ha comprovat que estava il·lès.

Port de Tarragona