Un matrimoni de Cunit aconsegueix fer fugir a quatre delinqüents que volien entrar a robar

Els Mossos els van detenir i el jutge del Vendrell va ordenar l'ingrés a presó dels individus, als que els hi van intervenir dos bastons extensibles, una pistola, un revòlver detonador, brides i cinta americana

Quatre homes de 34, 21, 19 i 18 anys, de nacionalitats espanyola, equatoriana i marroquina, veïns de Cubelles, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona, han estat enviats a presó per un jutge del Vendrell com a presumptes autors d’un robatori amb violència, en grau de temptativa, en una casa de Cunit. Agents dels Mossos d’Esquadra els va detenir hores després d’intentar el robatori. Els fets van tenir lloc al matí del passat dilluns quan una dona que estava al jardí de casa seva va veure com s’aturava un vehicle i sortien quatre individus amb tapaboques i armats amb una pistola i un revòlver. Ràpidament, la dona va córrer cap a l’interior de l’immoble i va alertar al seu marit.

Els individus, que ja havien accedit al jardí, van intentar entrar a la casa i, fins i tot, van efectuar un tret amb una arma detonadora per intimidar la dona. Llavors, el propietari va sortir al balcó i va cridar als assaltants dient que tenia una escopeta i que la faria servir. Tot seguit, els quatre individus van marxar corrents i van fugir en cotxe. Amb la informació de l’intent de robatori i que les persones podrien anar armades, els mossos van muntar un dispositiu de tancament per tal de localitzar-los. També es va donar avís de l’incident a les patrulles de la Regió Policial Metropolitana Sud per si els individus fugien en direcció Barcelona.

Pocs minuts més tard, en un control policial a Vilanova i la Geltrú, els mossos van veure un vehicle amb quatre ocupants. Un cop aturat, van comprovar que la descripció coincidia amb la dels autors de l’intent de robatori a Cunit. Un cop identificats, els agents els van escorcollar i van localitzar dues armes de foc detonadores (una pistola 9mm i un revòlver calibre 380), dos cartutxos detonadors, dos bastons extensibles, brides, un rotllo de cinta americana, un trencavidres així com la roba utilitzada en el robatori.

Port de Tarragona