Mor un veí de Gandesa mentre era conduït a l’hospital després de patir un accident a Caseres

M.C.A., de 67 anys i veí de Gandesa va morir la tarda d’ahir mentre era conduït en ambulància a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa després de patir un accident de trànsit. El succés va tenir com escenari el punt quilomètric 791 de la carretera N-420 al seu pas pel terme de Caseres (Terra Alta) en sentit Aragó a un quart de vuit de la tarda. Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una sortida de via d’un turisme. Al mateix vehicle circulava com a passatgera una dona, que va resultar ferida greu i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) la van traslladar al mateix hospital. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d’excarceració, i tres ambulàncies del SEM, segons fonts del Servei Català de Trànsit.

Port de Tarragona