Conveni de reciprocitat entre el col.legis d’Advocats de Reus i el de Tarragona

El Col·legi d’Advocats de Tarragona i el Col·legi d’Advocats de Reus han signat avui un acord de reciprocitat que permetrà que els lletrats d’ambdues seus puguin beneficiar-se dels serveis de les respectives seus. Aquest conveni permetrà la utilització de les instal·lacions, tant de Tarragona com la de la capital del Baix Camp, pels lletrats que ho necessitin prèvia identificació. A més, també podran fer ús del servei de togues, ordinadors, textos de consulta, dipòsit i recollida de documentació o entre advocats vinculats a ambdues entitats a qualsevol seu col·legial. Així mateix, també es realitzaran accions conjuntes per donar a conèixer la tasca de l’advocacia i el servei que presten els col·legis als lletrats.

Port de Tarragona