Imposen una fiança de 2.000 euros al youtuber que amagà pasta de dents a les galetes d’un captaire

Va quedar en llibertat després de declarar. No podrà sortir d'Espanya i haurà de presentar-se regularment al jutjat.

El youtuber que va penjar un vídeo donant-li galetes a un captaire, en les que havia amagat pasta de dents, haurà de pagar una fiança de 2.000 euros si vol evitar la presó. Així ho ha decretat la jutgessa el jove, que es fa dir Reset, i que li va prendre declaració ahir. El noi, de 19 anys, no podrà sortir d’Espanya (li han retirat el passaport) i haurà de presentar-se regularment al jutjat que instruirà el cas. L’autor del vídeo en el que és pretén fer humor amb les reaccions del sensesostre al menjar les galetes amb el producte dentifrici. Agents de la Guàrdia Urbana van localitzar a l’home i li van donar la possibilitat de presentar denuncia contra el jove que l’havia humiliat. El sensesostre va rebre 20 euros amb les galetes de mans del jove, que el va gravar mentre se les menjava. Minuts després la ingestió de la pasta de dents li van provocar malestar. Després que a les xarxes socials esclatés la crítica cap al youtuber, aquest va penjar un altre vídeo demanant disculpes. Ara s’enfronta a una acusació per la presumpta comissió d’un delicte contra la integritat moral. La Guàrdia Urbana, per la seva banda, va considerar que els fets constituïen un tracte degradant i indigne cap a una persona que passa per una greu situació personal.

 

Port de Tarragona