Un operari d’un concessionari de camions de Reus, ferit greu en quedar atrapat a una màquina

És el segon accident laboral que pateix l'empresa en una setmana

Un empleat del concessionari Volvo Trucks a Reus -Reus Flemming S.A.- ha patit un accident laboral que li ha provocat lesions greus, segons el Servei d’Emergències Mèdiques. El ferit ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona després de quedar atrapat per les cames a una de les màquines del taller, denominada frenòmetre. L’home, de 55 anys, ha hagut de ser alliberat pels Bombers. Les conseqüències han estat traumatismes molt greus a les extremitats inferiors. Aquest és el segon accident laboral que té com escenari aquesta empresa, ja que el passat dimarts -7 de març- un altre empleat va haver de ser traslladat al proper hospital de Sant Joan, que també es troba al polígon Tecnoparc, com l’empresa de camions afectada.

Port de Tarragona