Detinguts a Cambrils cinc components d’una organització criminal dedicada al tràfic de drogues

El dispositiu va durar tot el dia d'ahir i en ell van participar Mossos i Policia Local, amb l'ajuda de la unitat canina de la policia autonòmica.

Un dispositiu conjunt entre Mossos d’Esquadra i Policia Local de Cambrils ha permès detenir en aquesta localitat del Baix Camp cinc persones, quatre homes de 54, 47, 42, 39 anys, de nacionalitat espanyola i una dona de 45 anys, de nacionalitat colombiana, tots ells veïns de Cambrils, com a presumptes traficants de drogues (delicte contra la salut pública) i per la seva pertinença a una organització criminal. A més, es va investigar dos homes de 48 i 43 anys, de nacionalitats italiana i xinesa, també relacionat amb el tràfic de drogues. Les detencions d’ahir són el resultat d’un dispositiu que es va iniciar el passat mes de febrer després de detectar diversos punts de venda de drogues a la zona dels voltants de l’estació de tren de Cambrils. Així, a partir de la informació recollida es van començar a fer vigilàncies a la zona i es van poder confirmar gairebé 60 vendes de droga en poc més d’un mes, segons informa el cos policial català.

En el dispositiu policial, que va durar tot el dia d’ahir, van participar agents d’investigació, de seguretat ciutadana, de la Unitat canina i l’Àrea Regional de Recursos Operatius dels Mossos d’Esquadra i 4 dotacions de la Policia Local de Cambrils. Es van fer dues entrades judicials en els domicilis de qui es considera que eren els responsables del grup. Els cinc detinguts passaran en les hores vinents a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Port de Tarragona