Tres conductors moren a les carreteres catalanes entre dijous i divendres

Els fets s'han registrat a Bàscara (Alt Empordà), Balsareny (Bages) i Perafita (Osona) on un camió carregat de porcs ha bolcat.

Tres homes han perdut la vida en el mateix nombre d’accidents que s’han registrat entre la nit de dijous i el matí de divendres a diferents comarques catalanes. El primer dels successos va tenir lloc a les 20,30 h. del 16 de març, al terme municipal de Bàscara, a l’Alt Empordà gironí, on va perdre la vida un veí de Sant Vicenç dels Horts de 33 anys. En el sinistre es van veure implicats quatre cotxes i una furgoneta, que van xocar a l’N-II al citat municipi gironí. A l’accident van resultar ferides dues persones, que van ser traslladades a l’Hospital Trueta de Girona. A conseqüències de l’accident es va tallar la via una hora i mitja, fins a les 23.12 h.

El segon dels accidents mortals es va produir al municipi de Balsareny (Bages), on va perdre la vida G.G.R., de 29 anys i veí d’aquest municipi. El fet va tenir com escenari el Camí del Castell, on una persona es va trobar amb el cotxe de la víctima bolcat i el cos del jove al seu costat a les 7.15 h, tot i que, segons creuen els Mossos d’Esquadra, podria fer hores que es trobava en aquell lloc sense que ningú s’hagués adonat de l’accident. Es tracta d’un sinistre estrany i al poble s’esperava que l’autòpsia determinés si el jove podia haver patit un problema de salut. Tot i que es van traslladar al lloc dues ambulàncies, ja no van poder fer res per salvar la vida del jove.

Finalment, J.L.R.F., un veí de Vilanova de Sau de 44 anys, ha perdut la vida aquest matí quan el camió que conduïa ha bolcat i ha sortit de la via. Un altra persona ha resultat ferida i ha estat traslladada en un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Universitari de Vic. El fet s’ha produït a dos quarts de dotze a la carretera BP-4653, al seu pas pel terme osonenc de Perafita. S’estan investigant les causes que van provocar que el camió sortís de la carretera. L’accident ha obligat a tallar la via des de les 12.03 h en ambdós sentits, tot i que hi ha desviaments senyalitzats, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions de Bombers, una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Port de Tarragona