Un veí de L’Hospitalet de Llobregat perd la vida en saltar per la finestra d’un cinquè pis durant un incendi

Un foc ha afectat 500 metres quadrats d'una indústria de Barberà del Vallès

Un veí de l’Hospitalet de Llobregat de 46 anys ha perdut la vida després de llençar-se per la finestra del seu pis, una cinquena planta, que s’havia incendiat i que va quedar completament destruït, segons informen Bombers de la Generalitat. El fet ha passat de matinada. L’avís ha arribat a les 02.00 h d’ahir i ha fet mobilitzar 8 dotacions dels Bombers. El foc, les causes del qual encara no s’han començat a investigar, ha quedat controlat a les 02.43 hores i totalment extingit, a les 04.58 h. A més de destruir el pis esmentat, les flames han propagat per la façana i han afectat les finestres dels pisos immediatament superiors, a la sisena i la setena planta. L’aigua de l’extinció ha afectat el pis inferior; el quart. Ha calgut reallotjar els veïns d’aquest darrer habitatge, a causa d’una afectació estructural al forjat del sostre.

Com a mesura preventiva, ha calgut evacuar 45 persones mentre els Bombers feien les tasques d’extinció. El Sistema d’Emergències Mèdiques, que hi ha desplaçat, 5 unitats, ha atès un total de 10 persones, de les quals tan sols ha hagut de traslladar-ne 6 a un parell de centres sanitaris, totes elles amb intoxicació per fum: 4 a l’Hospital Universitari de Bellvitge i les altres 2 a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. En aquest servei, els Mossos d’Esquadra hi ha treballat amb 7 patrulles.

Incendi en una indústria de Barberà del Vallès

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat també han treballat de matinada en un incendi que ha afectat parcialment la nau d’una empresa de paqueteria de Barberà del Vallès, ubicada al carrer Cabanyes, 39 (polígon industrial can Salvatella) L’avís de l’incendi ha arribat a les 00.45 hores i ha fet mobilitzar 14 dotacions dels Bombers. El foc, les causes del qual encara no s’han començat a investigar, ha afectat una superfície de 500 m2 de l’àrea de magatzem de la nau, on hi havia tot de paquets. L’incendi, que no ha obligat a fer evacuacions ni ha fet ferits, ha quedat controlat a les 01.28 h i extingit, vint minuts més tard. Els Bombers s’han retirat del lloc pocs minuts abans de les 03.00 h.

Port de Tarragona