Apunyala a un menor a Girona al reconeixer-lo com qui li va robar el mòbil fa uns dies

Els amics de la víctima van colpejar l'agressor, que també va haver de ser traslladat a l'hospital Trueta

Un jove a qui li van robar un mòbil feia uns dies ha apunyalat a l’autor del furt, al que ha identificat pel carrer a Girona cap a les 14,00 h. d’avui dimarts. El fet s’hi ha produït a la cruïlla dels carrers Bisbe Sivilla, i Ibèria, al barri de Sant Narcís de Girona. L’adolescent ferit, de 17 anys, estava acompanyat d’uns amics quan ha rebut la violenta agressió, que li ha produït ferides a l’estómac i fetge, lesions incises que s’han originat per un ganivet llarg. Els amics del ferit han atacat a l’agressor, al que han proferit cops que han fet necessari el seu trasllat a l’hospital Trueta de Girona. Com a conseqüència del fet els Mossos han obert una investigació i han detingut a tres dels implicats en la baralla, de 24, 20 i 18 anys.

L’agressor, de 21 anys, té antecedents per abusos sexuals. La víctima ha caigut malferida a terra i els testimonis han alertat als Mossos, Policia Local i SEM, que ha traslladat els ferits al centre sanitari on tots dos han entrat greus. El menor apunyalat ha estat intervingut quirúrgicament.

 

 

 

Port de Tarragona