Els Mossos detenen després d’una persecució pels terrats a dos joves que robaven a una casa de Reus

ARXIU/ARCHIVO

Agents dels Mossos de la comissaria de Reus van detenir dos joves després d’una persecució pels terrats per on van fugir després de ser descoberts. Els arrestats són homes de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus, als que es van acusar de dos robatoris amb força. Els fets es van produir el passat dissabte a la tarda, -18 de març- quan el propietari d’una casa de Reus va alertar la policia, ja que estava veient com dos joves forçaven la porta d’una casa després d’haver saltat la tanca. Ràpidament, la patrulla va arribar al lloc i va veure com els joves manipulaven la porta de la darrera d’una casa.

Quan els dos joves es van veure sorpresos per la policia van fugir pujant a la teulada d’una casa annexa. Tot i els avisos perquè s’aturessin, els dos individus van continuar la seva fugida fins que van arribar a un terrat on, per continuar fugint, havien de saltar una alçada d’uns 5 metres. Amb els dos individus detinguts, els mossos van comprovar que els joves havien forçat fent palanca les portes de dues cases. A més, els agents van localitzar les eines que havien utilitzat, un tornavís i una pota de cabra que els mossos van trobar al jardí d’una de les cases. Els detinguts van ser citats per a un judici ràpid aquest passat diumenge al Jutjat de guàrdia de Reus.

Port de Tarragona